2019. január 5., szombat

A POET.HU étékelése a 2018-ban közölt verseimmel kapcsolatosan

Véget ért a 2018-as év, és ebből az apropóból szeretnénk néhány érdekes statisztikai adattal meglepni téged.
2018-ban egy-egy szerzőnek átlagosan 7 verse jelent meg a www.poet.hu cím alatt. Tőled 27 verset publikáltunk az év során, ami jóval meghaladja az átlagot. Ez azt jelenti, hogy nagyjából 13.5 naponta került fel tőled vers a Poetre. Igazán termékeny vagy, csak így tovább!
A 2018-ban publikált verseidet összesen 2805 alkalommal tekintették meg látogatóink, ezzel pedig az év legolvasottabb szerzőinek felső 20%-ába tartozol. Gratulálunk! Húsvét című versed volt a legnézettebb 198 megjelenéssel (egy-egy alkotást átlagosan 187-en szoktak megtekinteni).
176 alkalommal voltak olyan hatásosak soraid, hogy az olvasók kedvencnek jelöljék őket. Révedezés című versed volt a legnépszerűbb 11 kedvencnek jelöléssel. Ez a versed az idén publikált művek több mint felénél sikeresebb volt!
285 hozzászólással is gazdagodtak a verseid az év folyamán. E tekintetben Nemcsak emlék című versed vitte a pálmát 20 hozzászólással.
Ha szeretnéd, hogy 2019-ben még többen olvassák műveidet, érdemes megfontolnod a Poet.hu GyIK-jában leírtakat.
Mint minden évben, idén is publikussá tettük az oldalunk statisztikáit. Ha pedig még nem követsz minket, várunk téged a Poet.hu Facebook oldalán, és a Poet Facebook közösségében, vagy követhetsz minket akár levélben is!
Köszönjük, hogy megosztottad velünk a verseidet, és ihletben gazdag új évet kívánunk!
poet.hu
Versek - Adj hozzá te is, és gyűjtsd a kedvenceidet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése